baner 2000x420 v10.jpg

ППТ Инжењеринг АД, Булевар Војводе Мишића 37-39, 11000 Београд

тел: +381 11 369 0 168; факс: + 381 11 369 0 479, office@ppt-inzenjering.rs

Дизајн  ActiveNetwork

ППТ Инжењеринг АД je учествовао на сајму Енергетике 2015, који је одржан у Београду од 14. до 16. октобра  2015. године.


ППТ Инжењеринг АД је на овом сајму представио своје могућности у области хидрауличких инсталација на  хидроенергетским објектима, бранама, бродским преводницама, термоелектранама и др. путем изложених паноа са сликама и називима објеката на којима је радио, као и са додатним објашњењима представника фирме који су разговарали са посетиоцима штанда. На штанду је била изложена и макета хидрауличног радијалног затварача која је привукла велику пажњу посетилаца.Такође, било је контаката са старим  пословним партнерима од којих се очекује проширење пословних активности и сарадње, а успостављени су и нови контакти, од којих се очекује да допринесу даљем развоју и унапређењу рада


ППТ Инжењеринг АД je имао заједнички штанд са подизвођачем ИЦЦE из Београда.

ППТ Инжењеринг учествовао на сајму HydroVision 2014 у Москви, 15. март 2014. Године


У Москви је у  периоду од 4. до 6. марта , у ЦВК "Экспоцентр",  одржан сајам HydroVision Russia на којем је ППТ Инжењеринг  први пут учествовао. Наш производни програм смо изложили  у склопу штанда  компаније PromGidroEnergoMaš  (www.pgem.ru) која је стални учесник овог сајма.

Наш штанд је изазвао велико интересовање посетилаца и излагача на сајму. Презентоване су наше могућности у области  хидрауличких инсталација на хидроенергетским објектима.

Посебно нам је драга посета  наших старих  пословних партнера из Русије где очекујемо проширење наших пословних активности.

Успостављени су нови контакти са будућим пословним партнерима који ће несумљиво допринети  развоју наше фирме.


У периоду од 24-28. Априла 2017.године  одржао се сајам технике у Хановеру, који уз  сајмове  технике у Момбају (Индија), у Истанбулу (Турска) и Бразилу, представља један највећих  сајмова  технике у свету.

ППТ Инжењеринг АД се први пут ове године одлучио да се заједно са компанијом, власником наше фирме Трест Гидромонтаж представи као излагач.

Овај догађај је окупио око 6500 компанија из 70 земаља и више од 220 000 стручних посетилаца из целог света. Сајам је паралелно представио најуспешније фирме и најновија достигнућа у 7 области: Industrial Automation, MDA (Motion, Drive and Automation), Digital Factory, Energy, ComVac, Industrial Supply and  Research & Technology.

Дигитализација у сваком сегменту индустрије, као средство које пружа могућност праћења квалитета рада сваког система у реалном времену са једне стране и нове технологије које пружају помоц при пројектовању у циљу уштеде времена и смањења броја грешака, су главни мотив овогодишњег сајма под називом Industrija 4.0 – Predictive maintanance ( предвидљиво одржавање).

У оквиру групе излагача МДА,  ППТ Инжењеринг АД је имао запажен наступ, где су биле сконцентрисане фирме према свом производном програму у области хидраулике.

Наступ на сајму је била прилика да се скрене пажња на нашу фирму и на чињеницу  да  у континуитету преко 60 година са успехом радимо и развијамо свој производни програм.

У низу сусрета са потенцијалним партнерима из  Швајцарске (ANDRITZ HYDRO), Индије (ANANDSHEEL), Јужне Африке (ANDERSON & KER) , Ирана ( NIK ANDISHAN) показан је интерес за наше електро хидрауличке системе, у области хидромеханичке опреме.  

Са друге стране, штанд су посетили и наши партнери из компанија Bosh Rexroth (Немачка), Gemels (Италија),  Rakurs ( Русија), Trelleborg (Бугарска), Mannuli (Италија). Сусрети су донели разговоре о  будућим пословима .


На сајму смо изложили Хидраулички блок са PLC-om br.12-122500, који представља јединствено техничко решење управљачког блока намењеног за манипулацију брзим предтурбинским затварачима на хидроелектранама, са графичком анимацијом. Стручни жири Београдског сајма, састављен од еминентних стручњака из области технике, је  у области „Integra“, Хидрауличком блоку доделио Велику награду „Корак у будућност“,  за најбољи експонат сајма.

Значајна посета нашем штанду, велики број контаката које смо остварили, као и позитивни утисци које као излагачи носимо,  су разлог да и ове 2018. године учествујемо на Међународном Сајму технике у Београду, који се одржава од од 21.-25.маја 2018.године.У ППТ Инжењеринг-у постоји традиција учешћа на домаћим и међународним специјализованим сајамским манифестацијама, конференцијама, стручним скуповима. У претходној 2017. години ове активности су значајно интензивиране и усмерене ка отварању неких запостављених или потенцијално атрактивних тржишта, али и на унапређењу и проширењу постојећих.


Више пута до сада учествовали смо на Међународним сајмовима енергетике у Београду, а по први пут прошле године као излагач представили смо се на 61. Међународном сајму технике и техничких достигнућа у Београду,  који се одржан од 15 – 19. маја 2017. на Београдском сајму.


Том приликом нас је посетио велики број дугогодишњих пословних партнера, а забележили смо и бројне  посете потенцијалних партнера - купаца и добављача.


Сајам Технике у Београду, 21-25.мај 2018.године

Сајам Технике у Београду, 15-19.мај 2017.године

Сајам Технике у Хановеру, 24-28.април 2017.године

Сајам енергетике у Београду, 14-16.октобар 2015.године

У периоду од 21-25. маја 2018.године у Београду је одржан 62. Међународни сајам технике и техничких достигнућа. Сајам је свечано отворио господин Ненад Поповић, министар без портфеља у Влади Републике Србије, задужен за иновације и технолошки развој, говорећи том приликом о месту које ова угледна сајамска манифестација заузима међу сличним регионалним, али и глобалним манифестацијама. То потврђује и учешће 610 излагача, из 31 земље света: Србије, Аустралије, Белгије, Аустрије, БЈР Македоније, Данске, Египта, Босне и Херцеговине, Бугарске, Чешке Републике, Француске, Холандије, Италије, Хрватске, Јапана, Кине, Мађарске, Јужне Кореје, Немачке, Пољске, Русије, Сједињених Америчких Држава, Словачке, Словеније, Тајвана (НР Кина), Швајцарске, Турске, Шведске, Уједињених Арапских Емирата, Велике Британије…

На сајму смо представили Електро-хидраулички погонски агрегат № 12-123490 равног грајфера, намењен за чишћење улазне решетке турбинског агрегата на хидроелектрани „Уст-Среднеканска“, Русија. Стручни жири Београдског сајма је у области „Процесна техника“, Електро-хидрауличком погонском агрегату доделио посебно признање „Корак у будућност“.

Значајни нови контакти које смо остварили на овогодишњем сајму, обновљени контакти са некадашњим сарадницима, сусрети са нашим дугогодишњим партнерима, довољан су разлог да  будемо задовољни својим учешћем на протеклом 62. Међународном сајму технике и техничких достигнућа, и да своје учешће планирамо и на следећем сајму технике у Београду.

             Сајам Технике у Београду, 21-24.мај 2019.године

Током четири сајамска дана, у пет хала Београдског сајма, своја техничко-технолошка постигнућа је представило више од 600 директних и индиректних излагача, производних или пројектантских компанија, научно-истраживачких и образовних институција, старт-уп пројеката и иновативних појединаца из више од тридесет земаља са четири континента. Око половине укупног броја излагача је било из иностранства. Приметна је већа заинтересованост фирми из Кине за промоцију опреме и машина и Руске Федерације даНа сајму смо представили хидраулички блок управљања притиском 12-121470   на машинама за опслуживање коксних батерија у комбинату „Сервестаљ“ ,Русија .  

 на највишем нивоу представи домете и истраживања својих најугледнијих института у области будућих ефикасних технологија. ППТ Инжењеринг АД је на овом сајму представио своје стручно знање и искуство из области:енергетике,водопривреде, металургије, рударства, грађевинарства итд.Стручна лица на нашем штанду  су давала додатна објашњења посетиоцима .На сајму је остварено 20 нових контаката што са фирмама из иностранства али и из Србије.